Tencuiala Decorativa

Desfaceti galeata si o amestecati cu un mixer la turatie mica.
Unii producatori recomanda sa puneti apa in ea dar si daca nu puneti nu  este problema.

Incepeti aplicarea cu miscari regulate pana cand terminati un perete.(cand este un perete mare trebuie sa fie doi insi care sa aplice.) .
Pentru a aplica structurata pe fatada veti folosi o gletiera din inox care sa fie flexibila. In spatele dumneavoastra trebuie sa fie altcineva care sa driscuie tencuiala.
Pentru driscuire se va folosi o gletiera din plastic.
Retineti ca doar o singura persoana poate driscui tencuiala structurata. Daca driscuie doi insi o sa iasa rau pentru ca nu se compara o mana cu alta.
De obicei ce lasa un avans de un metru celui care aplica. Driscuiala este cea mai importanta deoarece de ea depinde aspectul fatadei.
Sunt mai multe moduri de driscuire, enumar aici decorativa plouata, decorativa scoarta de copac, decorativa bob de orez sau decorativa driscuita rotund.

Sfaturi:

In primul rand nu trebuie sa fie cald afara. Cel mai bine va mobilizati si la ora 5 dimineata incepeti treaba. Nici vantul nu trebuie sa bată.
Soarele nici atat. Si trebuie sa va asigurați ca in urmatoarele cateva ore nu va ploua.
Cel mai bun timp pentru aplicare este maxim pana la ora 10 ziua in timpul verii si poate ajunge pana la amiaza daca este toamna si sunt nori pe cer.